Etusivu Sukutaulu F-PENTUE J-PENTUE P-PENTUE PENTUJA Kuvia
ENGFI MVA

CHENPOREWA HUM HARITI OF DOUBLE EYE
"MANTA"

Mantan näyttelytulokset ja -arvostelut, rullaa sivun loppuun.

Tiibetinmastiffi Chenporewa Hum Hariti Of Double Eye eli Manta on 7.1.2008 syntynyt black&tan narttu Chenporewa -kennelistä Eestistä. Manta on hyvin vahvarunkoinen, näyttävän pään ja erittäin leveän takaosan omaava voimakas narttu. Manta on hyvin iloinen ja luoksetuleva luonteeltaan ja touhuaa koko ajan. Sanat eivät riitä kertomaan kuinka onnellinen olen, että sain kunnian antaa Mantalle kodin. Suurkiitos jälleen kerran kasvattaja Angelalle ja Ivarille. Mantan sisarukset löytyvät kasvattajan kotisivulta

*     *     *

Mantan näyttelyarvostelut:

28.8.2010 VYBORG RUSSIA
Judge A.M Venäjä
VAL ERI/1 PN2 Vara-SERT

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

22.5.2010 HAMINA KV
Tuomari Petra Junehall Ruotsi
AVO ERI/1 PN1 CACIB SERT ROP FI MVA
ARVOSTELU: Erittäin näyttävä narttu, joka on erinomaista tyyppiä ja jolla on erinomaiset mittasuhteet. Narttumainen, kaunis pää, jossa hienot rodulliset ominaispiirteet. Leikkaava purenta. Erinomainen kaula ja ylälinja. Sopiva raajaluusto. Hyvät jalat ja tassut, hyvin kulmautunut ja hyvin kehittynyt runko. Erinomaiset ristiluut ja häntä. Vahvat kintereet. Hyvin tasapainoinen liikkuminen. Erinomainen karva, väri ja merkit. Tyypillinen luonne.

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

8.5.2010 LIEKSA
Tuomari Gunnel Holm
AVO ERI/2 PN3
ARVOSTELU: Erinomainen tyyppi. Hyvä pää. Silmät saisivat olla tummemmat. Hyvät korvat ja purenta. Saisi olla narttumaisempi. Voimakas luusto. Hyvä runko. Oikea hännänasento. Hieman länkisäärinen. Hyvät sivuliikkeet.

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

2.5.2010 SOMERO
Tuomari Marianne Holm
AVO ERI/1 PN1 SERT VSP
ARVOSTELU: Feminiininen. Oikeat mittasuhteet. Hyvä pää ja ilme. Erinomainen kaula, eturinta ja oikeanmuotoinen rintakehä. Tyypillinen perä ja häntä. Tyypillinen ravi. Hyvä karvanlaatu.

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

13.6.2009 KOTKA KV
Tuomari Marja Talvitie
NUO ERI/1 PN3 CACIB
ARVOSTELU: Erinomaista tyyppiä oleva, hyvin vahva päinen, hieman jo turpea kuono. Erinomainen karva., hyvä häntä. Hyvä runko ja oikein kulmautuneet raajat. Liikkuu hyvin sivulta katsoen, löysästi edestä.

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

12.4.2009 LAPPEENRANTA KV
Tuomari Soile Bister
JUN ERI/1 PN1 SERT VSP
ARVOSTELU: Erinomaisen tyyppinen ja riittävän kokoinen vahvaluustoinen hyvin kehittynyt narttu, jolla kaunis ylälinja ja mittasuhteet. Kaunis pää ja ilme. Erinomaiset raajat ja hyväasentoinen häntä. Karva voisi olla karheampaa. Liikkuu hyvin ja hyvä luonne.

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

14.12.2008 HELSINKI Voittaja 2008 KV
Tuomari Ove Germundsson Ruotsi
JUN ERI/-
ARVOSTELU: 11 kk. Erinomainen koko & tyyppi & mittasuhteet. Erinomainen pää ja ilme. Erinomainen kaula, ylälinja, häntä. Hyvä luusto & jalat. Tarvitsee kehittyä lisää ja vahvistua liikkeessä.