Etusivu Sukutaulu AMOR BELOVED CHERISHED ENDLESSLOVE PENTUJA Kuvia
ENG


RU & RKF MVA

MAARIKAN NICOLE "DORIS"

Doriksen näyttelytulokset ja -arvostelut, rullaa sivun loppuun.

Tiibetinspanieli Maarikan Nicole eli Doris on 18.3.2006 syntynyt black&tan narttu Maarikan -kennelistä Hietanasta. Doris on reipas ja räväkkä rouva kotioloissa, jonka ruokakupille eivät isommat tule, paitsi Iiris, jos niin haluaa. Doris kyllä vie ruoat vaikka toisen suusta, paitsi Iiriksen suusta. Iiris on ainoa auktoritetti koiralaumassa, jota Doriskin kunnioittaa. Doris inhoaa kaulapantaa ja hihnassa lenkkeilyä. Lempikamu on ehdottomasti Pomo, jonka kaulapussissa on kiva roikkua ja selkään hyvä kiivetä. Doris osaa kyllä todella koetella isompien pitkäpinnaisuutta. Energiaa ja nopeutta riittäisi muillekin jaettavaksi ja Doriksella onkin vahvat resilihakset. Siro ja pienipäinen tipsurouva, sellainen kun tipsunartun tuleekin olla :-). Doriksella on yksi veli ja Doriksen äiti Elli muutti meille viettämään eläkepäiviään reilun 9 vuoden iässä. Tästä linkistä pääset Maarikan kennelin -sivuille.

Doriksella on ollut kolmet pennut, Double Eye Amor-, Beloved ja Cherished-pentueet. Kuvia Doriksen pennuista löytyy täältä sekä lisätietoa Suomen Kennelliiton KoiraNet Jalostusjärjestelmästä.

Doriksen näyttelyarvostelut:

11.8.2012 HELSINKI
Tuomari Juha Putkonen
VAL ERI/2 SA

ARVOSTELU: 6v hyvänkokoinen, vahvarakenteinen, mittasuhteiltaan oikea. Vahva narttumainen pää, hyvät korvat, tummat silmät. Hyvä alapurenta, hieman kapea alaleuka. Hyvä kaula. Hyvin kehittynyt rintakehä & eturinta. Tasapainoiset kulmaukset. Hieman pehmeä karva. Hyväasentoinen häntä. Liikkuu kevein, joustavin askelin hyvällä ryhdillä. Suhtautuminen tuomariin rodunomainen lähestyttäessä.

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

29.5.2010 VIIPURI VENÄJÄ
Tuomari Dimitri Prokorov Venäjä
AVO ERI/1 PN1 SERT ROP RU MVA

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

30.5.2009 VIIPURI VENÄJÄ
Tuomari Olga Goncharuk Ukraina
AVO ERI/1 PN1 SERT ROP

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

16.5.2009 HAMINA
Tuomari Carin Åkesson Ruotsi
AVO EH/-
ARVOSTELU: Narttu, jolla hyvät mittasuhteet. Kaunis, hyvin muodostunut pää. Hyvä kuono-osa ja hieman (?) otsa. Hyvin asettuneet korvat. Hieman lyhyt kaula. Hyvä rinnanvolyymi. Riittävästi kulmautuneet lavat. Hieman (?) välikämmenet. Liikkuu hieman (?). Jäniksenkäpälät.

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

25.5.2008 HELSINKI KV
Tuomari Kirsti Lummelampi
AVO ERI/1
ARVOSTELU:
Erittäin hyvän tyyppinen ja hyvät mittasuhteet omaava narttu, jolla hyvä pää ja ilme. Hyvä kuono-osa. Aavistuksen takakorkea liikkeessä. Toivoisin hieman enemmän takakulmauksia ja liikkeeseen enemmän työntöä. Hyvä karvanlaatu.

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

24.5.2008 VIIPURI VENÄJÄ
Tuomari L. Terenteva Venäjä
AVO ERI/1 PN1 SERT ROP

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

18.5.2008 JOENSUU KV
Tuomari Jukka Kuusisto
JUN EH/4
ARVOSTELU:
Sopivan kokoinen, hyvät mittasuhteet omaava black&tan narttu. Hyvä pää. Vahva selkä. Oikea-asentoiset raajat. Liikkuu hyvin. Hyvä karvanlaatu.

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

23.3.2008 LAPPEENRANTA KV
Tuomari Lisbeth Campbell Norway
JUN EH/-
ARVOSTELU:
Narttumainen pää. Hyvä koko ja tyyppi. Hyvä runko. Takakulmaukset voisivat olla paremmat. Hyvä liikunta. Hieman karvaton. Miellyttävä esiintyminen ja luonne.

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

9.9.2007 PORVOO
Tuomari Evelyn Hurley Irlanti
JUN
ARVOSTELU:
Pois, tuli myöhässä, vain laatuarvostelu. 17 kk vanha black&tan. Hyvä pää ja silmät. Oikea kuono ilman poimuja. Hyvä purenta ja tylppä kuono. Hyvin tasapainoinen kaikkiaan, pää ja koko. Hyvä etuosa. Oikeat jalat. Hyvä ylälinja. Liikkuu vauhdilla takaa ehkä hieman heittäen edestä.

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

2.9.2007 PIETARI VENÄJÄ KV
Tuomari Natalia Sedykh Venäjä
NUO ERI/1 PN1 SERT CACIB ROP RKF MVA

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

17.5.2007 RISTIINA
Tuomari Veli-Pekka Kumpumäki
JUN EH/3
ARVOSTELU:
Sievä ja narttumainen, jolla kaunis, ilmeikäs pää. Hyvä kuono-osa. Riittävät kulmaukset. Hieman pitkä lanne ja tahtoo pyöristää ylälinjaansa liikkeessä. Hyvä häntä. Oikeanlaatuinen, silkkinen karvapeite. Ryhdikas, hyvä liikkuja. Tarvitsee lisää aikaa kehittyäkseen rungoltaan, kuitenkin lupaava.